Anvendte hingste

Borchs Jitterbug

En lovende unghingst ud af stærke blodlinjer fra Valhalla og Avonvalley. Særligt skal hans gode front og bevægelse fremhæves. Hans første følårgang kommer i 2023, hvilket vi er spændte på at se. Han har været fremvist til shows både som føl og 1 års med gode resultater. Fremtidsplanen er, at han skal blive en skøn ridecob for hans ejer.  

 

Abergavenny Joshua

En lovende unghingst ud af gode blodlinjer og et skønt temperament. Hans første følårgang kommer i 2023 hvilket vi ser meget frem til. Han har desværre ikke været fremvist til shows eller lignende endnu, men han er lige så stille opstartet med tilridningen. 

 

Rotherdale Rhodri

En helt særlig hingst af en helt særlig kaliber. Importeret til Danmark for en del år tilbage, efter at have været blevet leaset i en periode og givet en dejlig årgang føl.
Denne hingst indeholder noget af det helt gamle Welsh Cob blod (Tyhen Comet, Tydfil Magic Princess), et unik temperament og så har han haft en succesfuld karriere under rytter i hjemlandet Wales. Vi glæder os til at se hvad hans blodlinjer, kan bidrage med på vores gamle blodlinjer.
Benyttet i: 2021

 

H-S Morning Star

Kåret i 1. kl. og har et utal af championats titler bag sig både nationalt og internationalt.
En hingst som besidder et fantastisk temperament og en særdeles god bevægelse. Tilmed bliver han brugt under rytter. 
Han er avlet ud af særdeles gode blodlinjer som passer rigtig godt til vores hoppemateriale. 
Benyttet i: 2010, 2012, 2013, 2020

Valhallas Limelight

Sec. D hingst avlet af DK's førende Welsh Cob stutteri. Limelight er søn af avlsmatadoren Menai Sparkling Imperial, som har haft en stor indfyldelse på den danske Welsh Cob avl i de år han stod til rådighed. På mor-siden indeholder han noget af det bedste blod fra Trevallion. Her har Limelight den velkendte Trevallion Flash Jack som morfar.
Limelight er en hingst med et særdeles godt temperament og er en meget nem hingst at omgåes. Han er tilredet og viste gode anlæg for dressur, men en skade har desværre gjort, at han ikke kan holde til det. Limelight har tillige været udstationeret i en årrække til Stutteri Menai i Wales. Vi glæder os til at se hvad han bidrager med på vores hopper.

Benyttet i: 2019

Abergavenny Gethin

Sec. D hingst importeret af Stutteri Adlais. En lovende unghingst med fremtiden for sig. Han er ud af særdeles gode og spændende blodlinjer og besidder et særdeles godt temperament. Han opnåede at blive reserve hingste champion ved hans første show.

Benyttet i: 2018

Parvadean The Gigolo

Sec. C hingst som er importeret af Stutteri Dorthealyst og senere solgt til Stutteri Lerhøj.
Han er kåret i 1. kl. og har ligeledes en masse gode show resultater bag sig. Han er benyttet bredt i avlen gennem årene. Han besidder et særdeles godt temperament.

Benyttet i: 2017, 2021

Merlyn Welsh Calibra

Ældre hingst som er kåret i 1. kl. Han har gennem årene været meget benyttet i cob-avlen i DK på et bredt hoppe-materiale. 
Hans blodlinjer er ud af Nebo og Parvadean.

Benyttet i: 2016

Tawelfan The Magic Man

Cremello sec. C hingst ejet af Stutteri Harvest v/Zanne Jedig.
Importeret i 2014. Han har været udstillet flere gange i udlandet med god succes. Han er ligeledes blevet tilredet uden problemer.

Benyttet i: 2015, 2017

Kildegårds Ramses

Ramses er kåret i 1. kl. og har flere championats titler bag sig. Han opnåede 24 point på Roskilde dyrskue 2014. Han er tilredet og har startet et par dressurstævner.  Han er ud af noget særdeles godt blod, og vi glæder os til at se hvad han kan bidrage med.
Benyttet i: 2014

H-S Morning Star

Kåret i 1. kl. og har et utal af championats titler bag sig både nationalt og internationalt.
En hingst som besidder et fantastisk temperament og en særdeles god bevægelse. Tilmed bliver han brugt under rytter. 
Han er avlet ud af særdeles gode blodlinjer som passer rigtig godt til vores hoppemateriale. 
Benyttet i: 2010, 2012, 2013, 2020