Til salg - Vicas Ellora

Efter nøje overvejelser har vi besluttet os for, at Ellora skal prøve at finde et nyt godt hjem når hun er fravænnet til vinter.
Så ønsker du dig en smuk Welsh Cob hoppe med et lige så smukt sind og temperament, så er det nu muligt at erhverve en sådan.  
Læs mere om Ellora under "Til salg".

Nye billeder af føllene

Vi har været så heldige at Nini Skjoldager igen i år, havde tid til at komme forbi med kameraret og tage nogle flotte billeder af året føl og lidt af de øvrige ponyer.
Nyd et lille udpluk her:

Vicas Ellora:
 

Vicas Esmeralda:
 

Vicas Fairy:
 

Vicas Comtess Ruby:
 

Følsæson 2024 - 1 hoppe scannet ifolet

Det er med glæde at vi nu kan offentliggøre at ifolingsæsonen er klaret for i år. Vi har valgt kun at ifole 1 hoppe og det blev Vicas Epica.
Epica har været på besøg hos Valhallas Limelight og i maj 2024 ser vi forhåbentlig hvad denne romance har givet af føl - Det er bestemt et føl vi ser meget frem til. 

 

Mountain & Moorland For Fun

Showet blev igen afholdt på Holbæk Rideklub i fantastisk vejr! Vi havde ikke tilmeldt nogle ponyer, men Vicas Simsalabim var tilmeldt af hans nye familie, så det var vi jo nødt til at tage forbi og opleve. Der skal lyde en stor ros til hans familie for at have klargjort ham så flot og han viste sig så fint, selvom verden var stor og lidt farlig.

Han blev oprangeret som nr. 3 af 5 med en flot beskrivelse;
Point: 9 8 7 8 8
Beskrivelse: "Pony af særdeles god type. God halslinje med frihed i skulderen og godt kryds. Passende ført fundament, mere ledmarkering ønskes. Skridten er tilfredsstillende men korrekt. God i trav, dog lidt smal bagtil. En pony som vil blive bedre med tiden". 

Vi ønsker jer stort tillykke med det flotte resultat. 


Vicas Simsalabim den 23/6-2023 - 1 års Welsh Cob vallak eft. Parvadean The Gigiolo x Mailunds Faith x Menai Sparkling Imperial 

Årets følårgang er kommet til verden

Den 1. maj kl. 22.45 valgte Faith at fole et særdeles lovende hoppeføl eft. Abergavenny Joshua. Folingen gik som den skulle og føllet kom hurtigt på benene og hen til mælkebaren. Faith er bare en super god og erfaren mor, så der kan man trygt overlade hoppe og føl til sig selv indtil næste morgen.

Byd velkommen til Vicas Fairy. 
  

Den 3. maj et sted mellem kl. 21.40 - 22.30 fulgte Epica så trop og folede et lige så skønt hoppeføl eft. Borchs Jitterbug. Her fik vi desværre ikke set selve folingen men det var heldigvis gået godt alligevel og føllet var kommet på benene og have været i mælkebaren da vi kiggede til dem kl. 23.15. 
Det er Epicas 2. føl og hun varetager ligeledes rollen som mor rigtig godt.

Byd velkommen til Vicas Ellora
  

Når begge føl er foldet helt ud, vil der komme nye billeder af dem begge. 

Mountain & Moorland Wintershow

Showsæson 2023 blev skudt i gang i lørdags, hvor vi deltog til årets første show. 

Det med at være til show, bliver nok aldrig Jubilee's ynglings beskæftigelse - Men hun gør hvad hun skal og levere hver gang uden at sætte en hov forkert.
Dommeren placerede hende som nr. 2 i klassen med flotte 43 point samt en flot beskrivelse. Hun var hermed kvalificeret til junior-championatet, hvor hun blev sorteret fra i det store hold, af kvalitetsfyldte ponyer. Se hendes beskrivelse på egen side. 

Stort tak til Laila (Stutteri Aberlour) for de fine billeder.

    

Godt nytår 2023!

Vi ønsker alle et godt og lykkebringende 2023. 
I år ser vi frem til årets 2 Welsh Cob føl - Begge efter hingste som har haft deres første bedækningssæson i 2022. De er planlagt til at ankomme ultimo april.
Der er ligeledes tanker og overvejelser omkring kommende bedækningssæson og de nuværende ponyer. Bestanden sniger sig stille og roligt op på et antal, hvor der skal træffes beslutning om fremtidens avlsplaner og ønsker. Der bliver uden tvivl masser at se til i 2023 både på pony-fronten og ligeledes i dommervirket til div. show og dyrskuer.