20.12.09
I søndags var vi en tur på Fyn og besøge Fimpe. Han så særdeles godt ud, og ser i den grad ud til at trives. Så stor ros til Tina, som passer så godt på den lille dreng, som efterhånden har vokset sig så fin! 
      
16.12.09
Nu har Idéfix efterhånden boet hos os i 3 uger. Han er bare faldet så godt til. Han nyder selskabet af de andre ponyer, og har virkelig knyttet et bånd til specielt Joey og Epsilon. Han er en nem og kær lille en, der er utrolig flink. Han er blevet tryk, og er ikke længere bange når man kommer ind i boksen til ham. Vi er meget spændt på hvordan han klare sit første show, som bliver d. 20 marts, til Hingstedagen på Nebleryttergård.
 
01.12.09
Så er Idéfix ankommet. Alt er gået fint, dog ikke helt efter planen, idet Idéfix, inden han overhoved var læsset af traileren, startede med at sende Camilla en tur med ambulance på skadestuen. Idéfix var ikke bundet i traileren og blev forskrækket da Camilla kom ind for at skulle have træktorv i ham, han havde naturligvis vendt sig, så han stod med røven til... Så Camilla fik et slag tæv, og kom lidt til skade. Heldigvis kun overfladiske skræmmer. Og lille Idéfix var meget bange og forskræmt. Men, nu efter 2 dage går alt godt. Idéfix har knyttet sig til Joey, det lader til at de to får meget glæde af hinanden. Han er jo en kær lille én, selv naboerne er betaget af ham...
 
08.11.09
Så er der lidt opdateringer fra Stutteri Vica.
Efteråret er for alvor kommet til Vipperød, hestene er nu kommet ind om natten og har fået dækkenerne på. Vi forsøger at ride så meget som muligt, når ellers vejret tillader det. Joey er gået på en velfortjent vinterferie, hvor hun får tiden til at vokse færdig.
 
Da vi desværre ikke selv har nogle plage, som vi kan showe i den kommende sæson, har vi været så heldige at få lov til at låne sec.A hingsten, Chopins Idéfix. Idéfix har vi faktisk været ret forelskede i, siden han blev født. Han er en lille charmetrold, og vi glæder os meget til at få lov til at showe en sec.A - Noget helt nyt for os. Idéfix vil snart komme hjem til stalden i Vipperød. Tusind tak til Mie, som viser os denne tillid, vi skal nok passe godt på ham!
Se mere under ungdyr.
 
31.10.09
Idag drog vi en tur sydpå, ned til Mie, fra Stutteri Chopin. Formålet, var egentlig at tage lidt billeder til Mie, men synet af hendes skønne ponyer kunne vi jo ikke undgå. Vi har besluttet os, for at benytte H-S Morning Star som Joeys kommende mand. Hun forventes at skulle derned omkring april måned 2010.
 
27.09.09
Epsilon er blevet både scannet og håndprøvet, og hun skulle eftersigende være i fol med H-S Monty Phyton, men, hun viser samtidig brunst, så vi har lidt svært ved at tro på noget som helst. Nu venter vi spændt til starten af maj, og ser om der kommer noget føl fra hende. Jessi er drægtig, og bedækket med Valhalla's Camelot. Føllet tilhører Stutteri Haymo!
 
09.09.09
I lørdags d. 05.09.09 havde vi alle 3 hopper med til store heste dag i Roskilde. Egentlig bare for sjov! De var alle i samme klasse, så vi havde Camilla, Camillas svigerinde, med til at løbe med Jessi. Det gik super godt. Der var 7 i klassen, og vores hopper, stod hhv. 1,2 og 3. Epsilon, Jessi og Joey!  - Så vi var meget tilfredse med dagens resultat!
 
09.08.09
Så er Stutteri Vica også kommet på internettet. Vores side er dog fortsat under opbygning, så ha' lidt tålmodighed med os :o)