09.12.10
Først og fremmest vil vi ønske alle en rigtig GLÆDELIG JUL og et LYKKEBRINGENDE NYTÅR. Vi takker for de hyggelige stunder, der har været i løbet af året. Vi glæder os til at se jer igen, på showbanerne i 2011.
 
Grundet snevejret måtte vi desværre melde afbrud til M&M christmasshow, som blev afholdt første søndag i advent. Vi havde ellers glædet os, til at komme afsted, men sådan skulle det ikke være.
Idefix var ellers gjort klar og Camilla havde kridtet skoene, for første gang siden marts måned. Men Øv, Øv... Modet til at kører med hest og trailer i masser af sne, var der ikke!
 
Joey er grundet private omstændigheder sat til salg, og vi håber på at finde et godt hjem til hende, hvor hun kan blive brugt.
 
Epsilon er flyttet fra stalden i Vipperød til stalden i Vig, hvor Vicky har Matine stående. Epsilon er savnet af Jessi og Joey. Men heldigvis er Epsilon faldet godt til og styrer nu flokken "nordpå" med en bestemt men kærlig hånd.
 
Matine er i fuld gang med at blive gjort klar til forårets plageskuer, og vi glæder os til at vise prinsessen frem :o)
Når vi ser tilbage på året der er gået, er vi nu ganske godt tilfredse med de resultater vi har opnået. 

 - Joey var med til det 1. M&M Winther show i ringsted, hvor hun vandt sin klasse, 1/3.
 - Idefix var med til Hingstedagen, hvor han stod som nr 3/3, men klarede sin debut rigtig godt
 - Til Dorthealyst plageskue, var Idefix igen med, og stod her nr. 4/4,
 - Igen var Idefix på farten, denne gang til Fynsk plagskue, hvor han stod som nr. 5/6.
 - Så blev det tid til Fynsk Junishow, hvor vi kom med Idefix og Epsilon som senere viste sig at være vores trumpfkort. Dagen skulle vise sig at blive en   pragtfuld dag, til trods for regnvejret. Idefix blev nr 2/3 og Res. Hingste champion, Epsilon blev klassevinder, Hoppe Champion, og Surpreme Champion.
 - Vores sidste show var Bjäsjölagård i Sverige, hvor Epsilon igen var med. Her blev hun klassevinder og Res. Senior Champion.

Alt i alt et ganske godt år. Vi glæder os til den kommende showsæson. 

26.10.10
Ja, 2010 skulle endnu engang vise sig fra sin værste side. Endnu engang er Vica ramt af modgang. Denne gang, har det dog intet med hestene at gøre.
Vickys kæreste, Christian, blev på endnu ukendt vis taget fra hende søndag d. 24.10.10. Så hvis Vicky ikke er helt på toppen ved de kommende arrangementer i welsh-regi er dette grunden.  
Er man venner med os på Facebook, så er der flere oplysninger, omkring dødsårsag når denne er fundet, samt dato for begravelsen.
 
R.I.P Christian - Vores tanker går til Vicky og hele Christians familie
 
05/10-10
Lidt trist nyt herfra.. Dyrlægen var forbi d. 1. okt. og konstaterede at Joey desværre har kastet, så heller intet føl til os næste år.. Det er godt nok ikke nemt at drive stutteri her... Men hun må på endnu et besøg hos Morning Star, til foråret. Så håber vi det lykkedes.
Da joey nu ikke er i fol, vil Camilla gå igang med ridningen, så Joey skulle gerne være rigtig tilredet, når foråret melder sin ankomst.
 
Længe ventet, kom dagen hvor Chopins Matine kom hjem. Mie leverede hende i søndags til stalden i Vig, sammen med hendes "pap-mor" Dorthealyst Pretty Peggie O, som er blevet købt af Vicky's veninde.
Begge er faldet godt til og har taget den nye hverdag rigtig pænt.  
 
Vi har valgt at tilmelde Idefix til M&M Christmas show sidst i november. Så han er ved at blive gjort klar, til årets sidste show.
 
16/09-10
Lidt er der sket siden sidste opdatering.
 
Vicky og en veninde var på Stutteri-rundfart i weekenden. Turen gik til Gribsvad, Harvest og Chopin. Turen var med henblik på køb af  pony, til opstart af avl i welsh regi. Dagen bød på mange indtryk og smukke ponyer. Ca. 100 ponyer blev vist frem, så hovederne måtte lægges grundigt i blød inden et endeligt valg. Tak til de forskellige stutterier for en super hyggelig dag, og for deres gæstfrihed
 
Efter en hel showsæson på sidelinjen, fødte Camilla endelig, og længe ventet d. 24/08, blot en enkelt dag over termin. Det blev som forventet en pige. Karla, som hun skal hedde, er Idefix's ejer, så vi håber hun får interessen for hestene. Der går dog nok lige lidt tid inden hun for alvor viser sig på showbanerne ;o)
 
(Foto af Karla)
 
Idefix har fået lov til at blive stående det sted, hvor han har været på sommerferie. Det betyder at han får lov at være hingst lidt endnu. Alt efter temperamentet, vil han formentlig være at møde til et par enkelte shows i 2011. Højst sandsynligt Roskilde dyrskue.
 
Joey skulle efter sigende være i fol, men vi er dog lidt i tvivl, da vi har observeret brunst-ligende tegn hos hende. Så doktor dyr er tilkaldt og kommer forbi d. 1 oktober. Opdatering følger herom... 
Når Camilla er tilbage i sadlen igen, er det meningen at Joey for alvor skal igang med ridningen.
 
Grundet titlen som nybagt mor, har Camilla taget den beslutning at en udefra må tage sig af bare den ene pony. Jessi har derfor fået en part, som også hedder Camilla. Vi har nu 3 Camilla'er i stalden... Lidt et roderi ;o)
 
Epsilons passer, Maria, der har redet Epsilon gennem flere år, har desværre meddelt at hun ikke længere har tiden til at ride og passe Epsilon. Maria vil være savnet i stalden, vi håber hun en dag vender tilbage til os. 
 
Matine bliver leveret d. 3 oktober. Matine skal bo i Vig, hvor Vicky havde Fimpe stående i sin tid. Grunden til at Matine skal bo der, og ikke i Vipperød sammen med de andre, er at hun i Vig vil få nogle legekammerater.
 
19.07.10
Idag har dyrlæge været en tur forbi stalden i Vipperød. Joey skulle scannes og i samme moment valgte vi at håndprøve Jessi.
 
Jessi er ikke i fol, så dér er forklaringen på, at der endnu ikke er kommet noget føl.. Hun er ganske gement FED!!!
 
Meen, tilgengæld venter vi nu vores første VICA afkom, idet Joey er scannet drægtig. Joey er som bekendt bedækket med hingsten H-S Morning Star. Man må sige at denne super hingst, har gjort sit arbejde grundigt. Joey blev bedækket en eneste gang....! Så fantastisk, lidt medgang trængte vi sørme også til..!
 
05.07.10
I år drog vi til Sverige, Bjärsjölagård, for første gang, men absolut ikke sidste. Sikke et dejligt sted i gode, rolige omgivelser.
Epsilon afleverede vi i Store Heddinge hos Stutteri Magus i tirsdags. Tina har således stået for klargøringen denne gang, samt transporten, stor tak.
 
Vejret var jo simpelthen perfekt, måske en anelse varmt for de kære dyr, men de klarede den.
Epsilon var oppe imod én anden hoppe, og vandt sin klasse, Hun fik 42 point, og guldmedalje, og dermed var hun videre til senior championatet, hvor hun blev Res. Senior Champion.  
(Foto Epsilon Sverige)
 
19.06.10
Hvilken fantastisk dag til Fynsk junishow, intet mindre...!
Idefix startede med at blive nr. 2 i sin klasse, og gik dermed videre til ungdyrs og hingste championatet. I hingste championatet, blev han RES. HINGSTE CHAMPION!!!
(Foto af Idefix)
 
Så blev det Epsilons tur til at komme i ringen. Epsilon har ikke rigtig været fremvist i foreningsregi, og var derfor "ny" på showbanerne. Folk var meget begejstret for hende og specielt dommeren var imponeret af vores gamle hoppe.  Epsilon startede med, overraskende at vinde sin klasse, og gik dermed videre til hoppe championatet.
 
Sørme også om ikke Epsilon rendte med titlen HOPPE CHAMPION, og dermed videre til titlen om Supreme champion. Her gjorde hun det IGEN, Epsilon blev SUPREME CHAMPION!!!! - Stor tak til Mie fra Stutteri Chopin, der trådte til, da rugbrødsmotoren hos Vicky var løbet tør for kræfter....
 
(Foto af Epsilon fra Junishowet 2010)
 
17.06.10
Joey er nu hjemvendt fra bedækning. Vi krydser finger for at hun er i fol, hun nåede desværre kun at blive bedækket én gang, før hun slog fra igen, så vi satser på at det er det helt rigtige tidspunkt hun er blevet ifolet..! Såfremt der ikke skulle være noget føl, så må vi vente og forsøge igen næste år! Men, vi håber..!
 
Ellers venter vi stadig på føl fra gamle Jessi, hun er nu gået 16 dage over tid, så nu må der gerne snart ske noget. Man begynder jo helt at tvivle på, om der overhoved gemmer sig et føl derinde, tiltrods for alle de "sikre" tegn hun giver. Vi afventer, og ellers må vi jo have doktor dyr ud en tur.
 
I weekenden drager vi mod Fyn igen, hvor den står på Juni-showet. Her tager vi som tidligere nævnt Epsilon og Idefix med, vi er spændte på, hvordan dagen vil forløbe :o)
 
02.06.10
Vi venter stadig på føl....
Ligesom alle andre utålmodige hoppejere, må vi desværre også erkende at vores Jessi har valgt at holde lidt på føllet i år.
 
Ponyerne er nu kommet på døgnfold, og vil blive taget ind, når Jessi viser tegn på nærtstående foling.
 
Idefix er faldet rigtig godt til det nye sted. Han vokser og ser faktisk rigtig godt ud. Ham kan i se til Fynsk Juni show, sammen med Epsilon.
 
I den kommende weekend, skal vi en tur på Roskilde Dyrskue og se hvordan vores nye Sec. A hoppeføl klare sig, vi satser på en finaleplads..
 
24.05.10
Igår havde Maria, Epsilons passer fået lov til at tage Epsilon med til et hyggeridt i Sorø, via nogle venner/familie. På stedet avler de Shire-heste, verdens største hesterace.
 
Epsilon er normalt rigtig bange for store heste, men hun klarede turen uden problemer. 
(Foto af Epsilon og shire)
 
10.05.10
Så er Idefix rejst på sommerferie. Idefix er rejst hele 1 km væk, og går nu sammen med en Shetlænder hingst på 2 år, og en gammel fjordheste vallak. Så spændende at se hvordan det kommer til at gå!
 
Og så er det med stolthed at vi præsentere vores nyindkøbte sec. A hoppe, Chopins Matine. Matine skal være show og avlspony her hos Stutteri Vica. Og vi har allerede nu store forventninger til hende... Matine kan ses i aktion første gang på Roskilde dyrskue 2010.
 
05.05.10
Så er det besluttet at Idefix bliver hos os. Idefix skal være Camillas baby-piges ridepony med tiden. Så når begge kugler er faldet ned, så vil Idefix blive vallak.
 
02.05.10
JUBIIIIII........ Idefix blev IKKE placeret som den sidste i hans klasse på Fyn igår..!
Hvilken fantastisk følelse, at rykke en hel plads længere frem... Haha! Ej, vi ved jo godt at han ikke er en optimal alvshingst, men han bliver simpelthen den perfekte børnepony. Og et så fantastisk roligt temperament skal man godt nok lede længe efter...
 
26.04.10
Weekenden stod på plageskue på Dorthealyst i Knabstrup. Her havde vi Chopins Idefix med. Han måtte desværre igen se sig slået af alle i klassen, men han gjorde en god figur, og fik faktisk fine karaktere og en udemærket beskrivelse. Så endnu engang er vi stolte af vores lille fis.
(Foto af Idefix på lysten)
 
20.04.10 
Så er tiden kommet hvor Joey ellers skulle afsted til bedækning, men ak nej.. Nemt for os skal det da så sandelig ikke være. Joeys svaberprøve viste at hun havde en infektion i livmoderen, så nu skal hun have taget en biopsi og så må vi se hvad den siger.  Vi krydser finger for at det bare er en pencelinkur og så færdig bom...
 
Idefix skal til sit næste show på lørdag, på Dorthealyst i Knabstrup, her er han i klasse med 3 andre 1 års hingste, så vi er spændte på hvordan han arter sig denne gang.
Vi må jo nok indrømme at han er ved at vise nu, at han er hingst. En rigtig spilopmager, men dog stadigvæk utrolig god i hovedet, og forstår en irettesættelse.  
 
23.03.10
Idéfix har nu været til sit første show. Han var i et felt med 2 gode hingste, blandt andet Mies Surfer, som klarede sig formidabelt.
Idefix gjorde en rigtig god figur, blev dog nr. 3/3. Men dagen var simpelthen fuldendt. Han startede med at gå direkte i traileren, således...! Og herfra gik turen til Sydsjælland. Han var flink på banen og reagerede på Vickys signaler. Viste en god skridt og en god trav. Så alt ialt er vi super tilfredse med ham. Han er vores egen lille vinderpony.
 
(Foto af Idefix)
 
13.03.10
Så har vi fået armene ned igen efter sidste weekends sæsonstart, som gik over alle forventninger. I Joeys klasse var der 3 hopper, Kildegårds Christie, Arvalon Cassandra og Joey... Vi havde på forhånd regnet med en 2. plads, idet Kildegårds Christie, er en fantastisk flot gående hoppe.. Men, heldet var med os, at vi skulle vise dyrene frem på en lille bane, så her havde Joey en stor fordel. Hun viste sig eksemplarisk, og indtog førstepladsen!!!
 
Humøret var særdeles højt! Vi gik videre til Juniorchampionatet, hvor vi var oppe imod mange andre welshponyer i alle sec. og også helt andre racer. Her blev vi dog sorteret fra i 3. omgang, lige inden oprangering... Øv, øv..!
 
 
(Foto af Joey)
Bemærk dog lige, at det er undertegnede (Camilla), der trodser graviditeten og selv viser skønheden frem!!!
 
Stor Tak til Ninett, for de mange billeder af den smukke dame..
 
Nu er foråret også ved at komme til Vipperød igen, markerne er blevet erstattet af en smule grønt, blandet med en del mudder istedet for sne.. Skønt!
 
Næste weekend, er det Idéfix og Vicky der drager afsted til hingstedagen på Neble Ryttergård. Idéfix har fået katalog nr. 1, så vi håber da på, at det må ha en eller anden betydning!
 
07.02.10
Så er Joey meldt til årets første show, som er M&M show i Ringsted. Dette er et vintershow, hvor det er lidt anderledes end ellers. Her skal ponyerne komme med deres prægtigt vinterpels og dyste om titlen "Bedste vinterpels". Desuden må man ikke vaske ponyen.. Så det bliver næsten helt rart at bare skulle strigle.
 
Idefix, er ligeledes meldt til de første 2 shows. Det er hingstedagen d. 20 marts og plageskuet på Dorthealyst d. 24 april.
 
Ellers går alt lidt stille for tiden, hestene er ved at være godt træ at sne, idet det ikke er til at finde et eneste græsstrå på marken. Vi glæder os alle til foråret!
 
24.01.10
Godt nytår til jer alle.
Her i den lille stald i Vipperød, er frosten stadig stærkt over os. De gamle hopper har været nød til at få skoene af, da isen tog overhånd og blev ved med at sidde fast under fusserne... Vi glæder os til det bliver forår..!
 
Vi er nu desværre ret overbevist om, at Epsilon igen har snydt os for et føl. Hun viser brunst konstant, og har bestemt ikke taget form som en efterhånden højdrægtig hoppe. Vi har derfor besluttet at opgive at avle på hende, det er bare spild af penge. Så nu starter Epsilons showkarriere på fuld skrue igen..
 
Jessi derimod er der vist ingen tvivl om, hun bliver større og større. Så vi venter spændt på et fint føl, som melder sin ankomst i slutningen af maj måned.
 
Joey, som ellers var fint i gang med tilridningen står pt. stille, da Camilla har valgt, midt i det hele, at blive gravid. Dog skal Joey en tur forbi Stutteri Chopin, og H-S Morning Star, for at blive bedækket. Dette regner vi med skal ske engang til april.
 
Idefix, er faldet utrolig godt til nu. Han er blevet enormt kælen, nærmest som en lille hund. En lille herre, der tror han kan bestemme slagets gang, men omgivet af 3 hopper, og 2 kvindelige staldmestre, har han godt nok fået sin kamp til stregen. Vi lader os ikke sådan kurre... Han er nu ved at blive gjort klar til showsæsonen, som for hans vedkommende starter d. 20 marts til Hingste-dagen på Neble-rytter gård. 
 
Grundet Camillas graviditet, bliver det i år Vicky der må tage det tunge læs på showbanerne. Vicky er derfor allerede gået i skarp træningslejr. ;o)