28.11.2011
Vi kom desværre ikke afsted til M&M igen i år. Denne gang pga. storm, sidste år var det sneen, som gav problemer. Vi valgte at blive hjemme, da vi synes stormen var for voldsom til at begive sig på vejene med trailer osv. Meget ærgeligt, for vi havde virkelig glædet os!! :o(
Vi har planer om at få taget lidt nye billeder af hestene. Siden bliver opdateret så snart billederne er klar.
 
12.10.2011
Efteråret er ved at vise sig og det betyder showsæsonen er på sit sidste, dog er planen at vi deltager i M&M sidst i november. Vi håber vejret er bedre i år, så vi har mulighed for at deltage.
 
26.09.2011
Så lykkedes det endelig at finde Joey et nyt, godt hjem. Joey er flyttet til Ringsted, hvor Louise på 12 år og hendes forældre, vil passe og pleje hende efter alle kunstens regler. Så, vi satser på, at se Louise og Joey på stævnebanerne med tiden.
 
Vi ønsker jer alt held og lykke med denne dejlige pony, og håber i får ligeså meget glæde af hende, som vi har haft :o)
 
19.09.2011
Igår søndag, prøvede vi noget nyt. Vi tog nemlig til Gørlev føl- og plageskue, vi blev jo desværre snydt for WPD. Vejret var ikke med os og det blev hurtigt meget vådt og koldt at være afsted for alle parter. Showet blev afholdt som et dyreskue og fik ligeledes point derefter, der var fælleskonkurrencer og oplæsning af karakteristikker.
Vi var begge på banen, da Matine og Ziva var tilmeldt og de klarede sig jo godt. Matine var i hopla og frisk på ballade, så Camilla fik sin sag for. Matine fik vist sin super travbevægelse efter et par omgange - godt kæmpet af Camilla. Ziva tilgengæld, synes ikke om regnvejr og var noget utilfreds med at skulle stå stille.
Hun var desværre en anelse anspændt og noget usikker i det, men fulgte dog Vickys signaler. Der skal trænes lidt, så Ziva kan være helt klar til den kommende showsæson i 2012.
 
Alt i alt var dagen god og hyggelig. Konceptet er fint, men der manglede lidt welshponyer til at pryde den store ring, ved fælleskonkurrencerne. ;o)
 
05/09-11
Så kom dagen hvor Store heste dag løb af stablen. Et lille show med masser af godt vejr. Matine gjorde en god figur og fik pæne karakter med på vejen af dommeren. Stort tak til Irene, fordi hun tog billeder.
 
16/08-11
Lidt uventet blev Joey hentet hjem fra udlån i søndags. Camilla fik lørdag en sms, om at låner af personlige årsager ikke længere kunne have hende, så hun skulle retur. Da planen er at hun skal sælges, valgte vi, ikke at flytte hende tilbage til mor-Jessi, men fik istedet plads til hende i Vig, hvor Epsilon, Matine og Ziva står opstaldet. Joey er på mange punkter den samme pony som vi i april sendte afsted, dog er hun nu, meget mere redet og stabil.
 
Joey er derfor igen at finde på salgslisten.
 
3/8-11
I weekenden blev den årlige Welsh-kåring afholdt. Som altid, var det en hyggelig weekend med en masse snak om welshponyer og socialt samvær med skønne mennesker. Vejret var solrigt og varmt, og en stor tak skal det lyde til alle dem, som lyk-ønskede Vicky i anledning af hendes fødselsdag om søndagen. :-)
 
Vicky havde valgt at tilmelde Epsilon til show-klassen om søndagen. Sikke en stærk klasse Epsilon skulle op i!! Nerver var der på, men Epsilon gjorde sit, og tog en fornem 2. plads.
Et resultat der er meget tilfredsstillende, klassens kvalitet taget i betragtning. Epsilon fik rosende ord med på vejen fra dommerne, som syntes hun i en alder af 17 år, så rigtig godt ud.
 
Da super-fotografen Camilla valgte at tage en tur til Frankrig og opleve Disneyland med familien, har vi desværre ingen billeder at lægge på hjemmesiden. Men Camilla havde en god tur til det franske, så det er jo dejligt. :-)
 
4/7-11
Så blev det tid til en tur til Sverige. De 2 damer Epsilon og Jessi blev pakket og efter en del omveje, grundet oversvømmelser på motorvejen, nåede vi alligevel frem til Bjärsjölagärd. Vejret var heldigvis med os i Sverige, men sikke en fugtig varme der var. En enkelt lille byge, måtte vi også have, men det stoppede heldigvis igen, inden vores klasse startede. Epsilon og Jessi var i klasse sammen, og de eneste i klassen tilmed. Det skulle blive skægt at se, hvem dommeren synes bedst om. Jessi har jo ikke været stillet de sidste mange år, i foreningsregi.
MEN dommeren havde et godt øje til Jessi så hun brillierede og vandt klassen. Camilla var STOLT!! Jessi gik hermed videre til kampen om Senior Championatet, men måtte desværre se sig slået af bl.a. Mie's H-S Morning Star. 

(Foto fra Sverige)

26/6-11
Igår blev der afholdt M&M for fun på Stald Slettenborg. Showet var denne gang uden Camilla, da pligten på jobbet kaldte. Vicky havde valgt at tilmelde Epsilon og det var et godt træk, for den "gamle" vandt sin klasse og fik 40 point. Hun gik hermed videre, til kampen om titlen "Bedste hoppe", men måtte se sig slået af en ældre shetlænder-hoppe som senere endte med at blive BIS. Ellers var det en super hyggelig dag, stemningen var god og resultatet er vi godt tilfredese med.
Et stort TAK skal der også lyde til "fotodronningen" Zanne, for at ville tage billeder på dagen. Vi afventer spændt resultatet.
(Foto af Epsilon M&M)

I næste weekend, står den på "sverige-tur", hvor vi tager begge de gamle madamer med :o) Så for 1. gang siden welshponyernes dag i 2003, bliver Jessi fremvist i foreningsregi.
 
10/05-11
Efter et par travle weekender, må vi hellere få opdateret siden. Der er jo sket lidt siden marts. Sommeren er ved at vise sig og hestene er så småt kommet på døgnfold.
 
Joey er blevet udlånt m. forkøbsret til Mia. Dette er begge parter utrolig glade for og Joey er atter i gang med hendes uddannelse under rytter. Det har betydet, at Camilla igen har fået tiden til at nyde det, at have hest. Dog blev Jessi en anelse ked, over at Joey også måtte rejse fra hende.
 
Så er der kommet en ny hoppe til. Det er Chopins Ziva e. H-S Monty Python, mf. Nebo Daniel.
Stor tak til Mie, for at Vicky måtte erhverve sig denne skønhed. Planen er, at hun skal overtage Epsilons plads, både som ridedyr og avlsmæssigt, når hun er gammel nok til det. Og ligheden er slående mellem dem.
 
De sidste par weekender har vi været til plageskue på Dorthealyst og Fyns Plagskue. Der havde vi Chopins Matine og Chopins Ziva med. De har begge været søde at have med i byen, og vi er ganske tilfredse med deres resultater. De har begge gange været oppe i nogle stærke klasser. Et stort tillykke skal lyde til vinderne på Dorthealyst og Fyns plageskue.
 
Vi ved ikke helt hvordan resten af showsæsonen kommer til at forløbe. Matine og Ziva, trænger begge til en tur på græs, så de får nok lov til at være "fri" indtil efteråret.
 
14/03-11
Sidste weekend, var vi afsted til M&M show. Vi havde her Dorthealyst Epsilon med. Epsilon gjorde en særdeles god figur, og viste sig rigtig godt. Hun opnåede hele 43 point, 4 9-taller og et enkelt 7 tal. Dog måtte hun se sig slået af en New Forrest hoppe der fik 44 point.
 
Camilla havde denne gang fået æren af at løbe med Epsilon, og sikke da en ære.. Pyha, det var hårdt arbejde. For ikke nok med selve klassen, så kvalificerede Epsilon sig, med de 43 point, til Veteran championatet og til BIR-titlen. Hun vandt dog ingen af titlerne...
 
(Foto Epsilon)
 
29/01-11
Grundet omstændighederne, i vores privatliv, i øjeblikket. Har vi besluttet ikke at sætte nogle af hopperne i fol i år. Vi nøjes med at showe de gamle damer og Matine.
Som markedet ser ud i øjeblikket, vil det formentlig heller ikke blive helt nemt at få solgt et evt. føl, så vi venter til bedre tider, både på den ene og den anden måde.
 
18/01-11
År 2011, startede langt fra som vi havde planlagt og håbet på. Planen var at Idefix og Epsilon skulle med til M&M show i marts, men som alt andet omkring os, skulle det hurtigt ændre sig.
 
Mandag d. 17/01-11 omkring kl. 18, bliver jeg (Camilla) ringet op, af hende der har Idefix opstaldet. Idefix har siden marts måned, stået sammen med en shetlænder hingst og en fjordheste vallak. Idefix og Uzo, shetlænderen, var stukket af da de skulle lukkes ind fra fold.
Det var mørkt og tåget, så jeg og Johnny kører afsted for at hjælpe med at finde dem. Vi kører i hver vores bil. Jeg kører ad motorvejen mod Vipperød. Da jeg når Ågerup, ser jeg i modsatte retning, biler med katastrofeblik og en skikkelse liggende på vejen. Jeg vidste med det samme at det var Idefix. Jeg får kontakt til nogle af de mennesker på stedet, får kørt lidt videre, så jeg kan dreje fra og kører på motorvejen i modsatte retning.
Imellem tiden havde Idefix rejst sig op, gode tegn tænker jeg. Uzo derimod var slæbt 50 meter hen ad vejen og ramt autoværnet, han var afgået ved døden med det samme.
Der kom både, ambulance, politi og falck til stedet. Idefix lykkedes det os at få trukket til Ågerup rideskole, hvor en dyrlæge fik kigget på ham. Han havde fået knust musklen omkring venstre skulder, ligesom han havde en stor læsion omkring venstre øje. Dyrlægen mente ikke hans prognoser, for at blive til noget som helst, var særlig gode, så jeg måtte tage den hårde beslutning, at lade ham aflive.
 
Idefix vil blive husket for sit blide væsen, sin kærlige måde at være på, og ikke mindst sin charme. Han vadede direkte ind i mit hjerte, og nu er der blot et tomrum, som ingen kan erstatte.
 
Jeg havde sådan glædet mig til at komme ud og vise ham frem selv. Jeg nåede at få et godt år med den lille fis, han vil være savnet.
 
13/01-11
Nye billeder af Matine (Foto)