6/12-12
Vinteren er for alvor kommet til DK, og sneen ligger henover landskabet. Smukt ser det ud, og det passer jo til, at julen står for døren inden længe.
I sidste weekend deltog Vicky, som tilskuer til M&M's clinic om de engelske rideklasser. Det var en god og lærerig dag, i hyggeligt selskab. Der blev redet Working Hunter samt First Ridden af dygtige ryttere og ponyer.
Det kan helt sikkert anbefales, hvis man går med tanken om at ville ride de engelske klasser, da man lære hvad dommerne ser efter under bedømmelsen. Vi håber at Jessi og Faith kommer til at deltage i rideklasserne, måske allerede i 2013.
 
22/11-12
Chopins Ziva er nu sat til salg på div. salgssider.
 
30/10-12
Vi har snakket lidt om at udlåne Ziva og Matine, hvis rette hjem byder sig. Se mere om ponyerne på deres egne sider. Hvis dette kunne have interesse, er man velkommen til at kontakte Vicky for nærmere info.
 
28/10-12
Welshforeningen valgte at udbyde et avlerkursus her på sjælland, med Carl Trock som underviser.
Vi ville begge gerne have deltaget, dengang for 2 år siden, men vi valgte at springe fra, da det blev afholdt i Jylland. Vi havde dog begge planer om at deltage, hvis det kom til sjælland.
Da Camilla har travlt med at passe lille baby Frida, nøjes det med at være Vicky som deltager. Første kursusdag er overstået og det bliver helt sikkert et meget spændende kursus, som varmt kan anbefales.
 
25/9-12
Idag havde vi dyrlægen på besøg, for at få håndprøvet Faith. Det var et positivt resultat der kom ud af det, og vi venter derfor med sikkerhed det første Vica-afkom. Dejligt det langt om længe er lykkedes os, efter de uheldige episoder vi har haft. Så nu glæder vi os for alvor til slutningen af april 2013, hvor følle melder sin ankomst.
Faith er tilmed kommet igang med ridningen og bliver motioneret nogle gange om ugen.
 
Dagen blev også en af de meget triste, idet vi sagde farvel til Epsilon. Epsilon er den pony som har givet os mest succes på showbanerne. Et sidste farvel blev sagt efter 11 års venskab. Hun er blevet en smuk funklende stjerne på himlen og hun lever videre i vores minder.
 
R.I.P - Dorthealyst Epsilon 1994-2012 (Foto)
 
22/8-12
Show-sæsonen er indtil videre afsluttet her fra. Vi kunne ikke deltage til showet på Store Hestedag alligevel pga. dommervalget, og Epsilon som var eneste mulighed, er desværre stadig skadet i forbenet. Det ser ikke for godt ud mht. Epsilons ben, og dyrlægen mener hun har skadet storscenen. Det ville tage min. 1 år før hun er helet og gående igen. ØV ØV!!! :-(
 
Camilla har været forbi stalden og tage lidt billeder: (Foto)
 
 
9/7-12
Så modtog vi lidt billeder fra M&M. Stort tak til Irene for disse billeder. (Foto)
 
Hestene holder velfortjent ferie, hvilket bliver nydt af dem alle. Vi er gået i tænkeboks og overvejer at deltage til showet på Store hestedag, nu da klasserne er blevet udvidet og det er muligt for ældre dyr at deltage.
 
24/6-12
Igår lørdag, blev der afholdt M&M for fun hos stald Stettenborg i Næstved. Matine var tilmeldt klassen for 2 års hopper, hvilket blev til en god klasse med 6 dyr bestående af welsh og shetlænder. Dommeren var Nicola Dibden, som belønnede Matine med 40 point og hermed vinder af klassen. Hun var kvalificeret til ungdyrs championatet, men var en smule sløv, så der sluttede det.
 
Tak til Stutteri Bækkeskov for denne flotte ærespræmie: (Foto)
 
20/6-12
Vi har via heste-nettet.dk fundet et par billeder af Matine fra Roskilde dyrskue: (Foto Matine)
 
Og som altid var der hesteshow. I år var der et flot indslag fra kører-sportens verden og der deltog Epsilons eneste levende afkom- Dorthealyst Comtess. Comtess og hendes makker, bliver kørt i 2-spand pony af sin ejer/kusk Henrik Sloth. De har sammen vundet titler som DM.
Her er et videoklip fra showet i Roskilde: http://www.youtube.com/watch?v=UFYLErwZd9A
 
Sidst men ikke mindst, så er Faith kommet hjem og skulle meget gerne være i fol. Faith skal nu hygge sig og blive motioneret lidt i ridningen, da Epsilon desværre har pådraget sig en skade. Epsilon kommer derfor ikke på showbanerne i år, og vi tager stilling til senere, hvad der bliver hendes skæbne.
 
11/6-12
I dagene fra d. 7-10 Juni var vi på Roskilde dyrskue med Matine. Det var desværre nogle kolde og våde dage der viste sig i år, men en god weekend var det alligevel. Matine opnåede 22 point og vandt sin klasse. Hun blev endvidere indstillet til fælleskonkurrencen "Skuets bedste 2 års", hvor hun opnåede at blive nr. 9 ud af 18. Et resultat vi er godt tilfredse med, da konkurrenterne var stærke. Et STORT TAK til Mie, som fremviste Matine til ug i fælles konkurrencen. :-)
 
5/6-12
Så modtog vi de første billeder fra Juni-showet: (Foto Matine)
 
4/6-12
Fynsk Juni Show er vel overstået. Matine gjorde det meget tilfredsstillende, og endte som. nr. 3 af 5. Holdet bestod af både 2 og 3 års hopper, så vi er meget glade for resultatet.
Dagen var god og med super underholdning i form af trillebørs-ræs. Billeder fra dagen kommer snarest. 
 
1/6-12
Så er der kommet nyt fra Faith. Hun er færdig bedækket, så vi håber at det endelig lykkedes for os, at få det første Vica-føl. Faith forbliver dog hos Mie lidt endnu, til hun er afprøvet og hvis alt går vel bliver hun hentet hjem senere på måneden.
 
18/5-12
Så er de næste show tilmeldt og planlagt. Vi forventer at starte ud med Fynsk juni show, så tager vi Roskilde dyrskue og M&M for fun. Så er der overvejelser vedr. Bjärsjölagärd i Sverige og der er tilmeldt Gørlev heste skue. Mon ikke ponyerne ville mene, en sommerferie var på sin plads herefter. :-)
 
13/5-12
Der er modtaget flere billeder. Denne gang fra Charlotte - stutteri Maylie som var sekretær på dagen. Charlotte havde lånt sit kamera ud til Brian fra stutteri Dahlsminde. Her er resultatet:
(Foto Ziva & Matine)
 
7/5-12
Så blev det Epsilons tur til at fylde 18 år.. HURRA HURRA HURRA!!! :-)
 
5/5-12
Plageskuet på Fyn er overstået. Der var gode faciliteter på stedet, hvilket var rigtig godt. Igen var det Matine og Ziva der blev læsset og fremvist. Begge ponyer var søde og gjorde det godt for hånden, men der var gode dyr i begges klasser, så konkurrencen var hård. Matine og Ziva blev begge nr. 3. Se deres beskrivelser på deres egne sider. Billeder kommer så snart kameraet er blevet tømt. :-)
Næste show bliver Roskilde Dyrskue hvor det kun er Matine der skal med. Ziva skal holde ferie og så ser vi til efteråret, om hun skal tilmeldes noget.
 
3/5-12
Mailunds Faith er netop sendt afsted til hingst. Hun skal bedækkes med H-S Morning Star, som ejes af Stutteri Chopin.
 
30/4-12
Idag er det Jessi's fødselsdag.. 18 år fylder denne skønne sorte dame. HURRA HURRA HURRA!!! :-)
 
28/4-12
Weekenden har stået i plageskuets tegn på Dorthealyst. Matine gjorde en god figur, endte dog som nr. 3/ 3 men fik 8 i helhed, hvilket vi er meget tilfredse med. Ziva faldt desværre ikke i dommerens smag, hvilket afspejlede sig i hendes karaktere og beskrivelse, men hun var meget bedre at have med i byen. Så vi havde en god dag alligevel. Se beskrivelser og karakter på deres egne sider. Billeder fra dagen kommer muligvis.
 
Vi ser frem til næste weekend, hvor turen går til Fyns plageskue.
 
2/4-12
Så er der sket lidt igen. Matine og Ziva er tilmeldt plageskuet på Dorthealyst samt Fyns plageskue. Matine er dog den som ser bedst ud pt. men Ziva har godt af at se verden og derfor er hun også tilmeldt.
Vi har valgt at satse på Matine på Roskilde Dyrskue, hvilket bliver rigtig spændende. Begge ponyer er ved at blive klargjort på fodrings-fronten og i træningen. Vi ser frem til show-sæsonen og en masse gode timer i welsh-folkets selskab.
 
Så har vi modtaget billeder som Zanne fra Stutteri Harvest har været så sød, at sende til os. Billederne er af Faith fra M&M showet. Stor tak til hende for de gode billeder:
(Foto Faith)

Planen er at Faith snart skal en tur forbi Stutteri Chopin og H-S Morning Star, så vi forhåbentlig kan præsentere det første Vica-føl i 2013. 
 
4/3-12
Så kom dagen endelig hvor vi skulle afsted med Mailunds Faith.
Turen gik godt og det var skønt vejr. Faith fandt det spændende, at være i byen for første gang og der var mange indtryk og meget at kigge på. Faith var oppe imod nogle rigtig gode dyr og dermed en svær klasse. Faith tog det hele pænt, men der er lige lidt lydighed der skal være iorden, inden hun skal afsted næste gang. Faith's resultat og beskrivelse kan ses på hendes egen side.
 
Her er lidt billeder fra dagen: (Foto Faith M&M)
 
31/1-12
Så har vi sendt tilmeldingen afsted til vores første show i år, nemlig M&M's wintershow d. 3. marts. Det bliver Mailunds Faith, som skal på showbanen for første gang, så det bliver rigtig spændene. Vi glæder os meget og krydser fingre for vejret er med os. 
 
15/1-12
Året er startet med en lidt uventet investering. En ny hoppe er kommet til stutteriet - Mailunds Faith.
En skøn hoppe med et coolt temperament. Hun er efter Menai Sparkling Imperial, som vi begge synes er en helt fantastisk hingst, og som har bevist sit værd som avlshingst og ridedyr.
Hendes morfar er Menai Sparkling Omega, som bla. er far til vores anden hoppe Dorthealyst Epsilon, så blodlinjerne taler for sig selv og vi kender til dem.
Planen er hun skal lidt ud på show-banerne samt lave føl til os. 
(Foto af Faith, Ziva & Matine)
 
1/1-12
Godt nytår til jer alle.. :-) Vi er kommet godt og sikkert ind i det nye år. Vi glæder os til lysere tider med spændende udfordringer og den kommende show-sæson med ponyerne.